joe333

ANT V672a/2
« on: April 28, 2010, 04:11:57 AM »
Hi

I have one of these crappy ANT modules that i would like to use.
I have the manual and checked all the voltage testing points and seems to be ok...but i cant get any sound out of it.
I used 1k resistors at pin 1 and 2 as input.
The unit is recapped. It was strange that i found a c1 220mf/10v in a place were i was reading 22v?
I would like to change opamps also...is Ne5534 a good replacement for the UA741?
What about the second opamp next to the trans.?
Any other suggestions to improve it?


fluxivity

Re: ANT V672a/2
« Reply #1 on: April 28, 2010, 10:27:58 AM »
set the input impedance and set the feedback impedance ( pins 7&8? if I remember correct) also got some fussiness about grounds, make sure all the ground pints hooked up and getting gnd, start with 29, 30 and work you way down to the ground around the input and output pins. I also frequently transpose input and output, so check that, not that you're an idiot, I just know that often I am so I always check simple things that can go wrong. Also you gotta jumper the transformer center taps on the multipin for the transformer you're using.
helps? i hope.
P


 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
2 Replies
4421 Views
Last post July 05, 2004, 07:46:05 AM
by mig27
4 Replies
1492 Views
Last post October 27, 2004, 05:32:03 PM
by okailla
17 Replies
10078 Views
Last post February 06, 2019, 01:50:27 PM
by Whoops
36 Replies
12704 Views
Last post November 21, 2019, 07:44:39 PM
by mtw