Front Panel Designer 6.3

Help Support GroupDIY:

ruffrecords

Well-known member
Joined
Nov 10, 2006
Messages
13,808
Location
Norfolk - UK
Ricardus said:
It won't let me see it. I just looked again.
I think it is smart enough to know your OS from the browser. certainly for me it offers the Linux version only but there is a a clickable line of test below this that says:

Other operating system / Previous version

Click that and a pop up lists all OS versions.

https://www.schaeffer-ag.de/en/front-panel-designer#download

Cheers

Ian
 

ruffrecords

Well-known member
Joined
Nov 10, 2006
Messages
13,808
Location
Norfolk - UK
Ricardus said:
Ah, well there it is. I was going to the US site, which isn't offering it yet. Is this version in English?

Yup. I am not certain but I think the English version is the only one. You will probably find the ordering section is different because it is set up to order from Schaeffer in Germany.

Cheers

Ian
 

fragletrollet

Well-known member
Joined
Sep 19, 2010
Messages
383
Location
Oslo
Had to update manually, searching for the scale editor. Updated, and the scale generator will really help not making accurate scales, but unlocks a lot of new design possibilities with curved lines  8)
 

Ricardus

Well-known member
Joined
Dec 2, 2018
Messages
1,092
Location
Upstate NY
I'm loving that scale creator. It's so much easier than the old script method, and allows for more features (sub-ticks and numbering). I think I finally settled on some scales I like for the tube preamp I built.
 

Attachments

  • pmillett-gold.png
    pmillett-gold.png
    122.1 KB · Views: 69

ruffrecords

Well-known member
Joined
Nov 10, 2006
Messages
13,808
Location
Norfolk - UK
I just noticed that in the latest version 6.31 the View Original Size function does not work on Linus. Not tried it on Windows.

Cheers

Ian
 

craig

Active member
Joined
Jun 25, 2009
Messages
37
Location
Australia
There seems to be a few bugs in this version. When creating  an rectangular cutout and selecting triangular i can not then deselect it, it always reopens as trangular. I have to close the program.  Does anyone else get this behavour on Windows. I have not tried on my linux machine yet.
 

Ricardus

Well-known member
Joined
Dec 2, 2018
Messages
1,092
Location
Upstate NY
Is anyone else having trouble with the 3D View option on Linux or any other platform? It doesn't seem to work right and eventually crashes the program.
 

Latest posts

Top