51xAudio by [silent:arts]

Help Support GroupDIY:

dogvoid

Member
Joined
Dec 23, 2015
Messages
13
Hi

I'm interested in dual la2a pcb with pcb psu too.
In 51xAudio no contact email appears.
How do we do it?
 

[silent:arts]

Well-known member
White Market Member
Joined
Jun 4, 2004
Messages
5,133
Location
Berlin, Germany
Hi dogvoid,

please contact sales[at]51xAudio.com with your location.

dogvoid said:
I'm interested in dual la2a pcb with pcb psu too.
There is no separate PSU PCB (or do you mean the PSU transformer?)

Thanks
Volker
 

dogvoid

Member
Joined
Dec 23, 2015
Messages
13
Outch!
Sorry , now I see that "[at]" is the @ …

"There is no separate PSU PCB (or do you mean the PSU transformer?)"

Yes!
Send a mail.
Thanks

Abel.
 

funkymonksf

Well-known member
Joined
Nov 24, 2009
Messages
291
Location
Seattle, WA
Hello,

I'm interested in using the POS48PSU-rev01 to power my dual EZ1290 project. Do you have any documentation or info on which Power Transformer(s) to use to generate +24v along with the +48v? I'm in the US, so I'm not sure if 120V AC will be an issue or not.

Thanks for your help,

Brice
 

funkymonksf

Well-known member
Joined
Nov 24, 2009
Messages
291
Location
Seattle, WA
Hi Volker,

I sent payment for the POS48PSU-rev01 PCB. One more question, I’m assuming the diodes are 1n4007, is this correct? If not, which is needed? (1290 Neve x 2 project).
 

[silent:arts]

Well-known member
White Market Member
Joined
Jun 4, 2004
Messages
5,133
Location
Berlin, Germany
Hi Mick, I do indeed make NTP M100 opamps with standard 2520 pinout.
And Lawo 325 DOAs, and two different Neumann OA10 versions.
Since they are not DIY Kits I don’t list them here, please send me an email to sales@51xAudio.com for a quote.
 

funkymonksf

Well-known member
Joined
Nov 24, 2009
Messages
291
Location
Seattle, WA
Hi Volker,

I'm finishing up my PSU for the dual EZ1290 (Neve clone) project. According to the project's notes I need a 0V, 24V, & 48V to go to the pres. However, I only see a "GND" output next to the 48V and POS. I also see 2 GND near the AC inputs. Do any of these allow me to get the 0V I need? Am I misunderstanding this? (I think the answer is...yes).

I really appreciate your help.

 

Attachments

  • PCB.png
    PCB.png
    537.3 KB · Views: 24

Latest posts

Top